Hoe kunnen wij je helpen?

Er komt zo veel kijken bij een website, lees hier rustig de meeste informatie door. Kom je er dan niet uit? Geen probleem wij staan voor je klaar!

Veelgestelde vragen.

en antwoorden!

1. Wanneer moet ik betalen?

Je betaalt op het moment dat de website klaar is en live gaat. Je mag dan kiezen om of het hele jaar vooruit te betalen, of om per automatische incasso maandelijks te laten afschrijven.

2. Komen er nog kosten bij?

Nee onze prijzen zijn, duidelijk en eerlijk. Alle prijzen zijn zoals vermeld en excl. btw.

3. Hoe lang duurt een contact?

Als je bij ons een website neemt verwachten wij dat je minimaal 1 jaar afneemt. Daarna mag je per maand opzeggen zonder gedoe.

4. Kan ik zelf mijn website aanpassen?

Jazeker, omdat jouw website in WordPress gemaakt wordt kan je er alle kanten mee op. Het staat je dan ook vrij om zo veel pagina’s en teksten aan te maken als je zelf wilt. Dit kan zeer gemakkelijk, je krijg hiervoor van ons een goede beschrijving.

5. Wat als ik mijn design niks vind?

De kans dat dat gebeurd is klein. Wij nemen van te voren de wensen met je door. Mochten wij dan toch de plank mis schieten, dan zorgen wij uiteraard voor een alternatief.

6. Hoelang duurt het voordat mijn nieuwe site online staat?

Gemiddeld duurt dit 10 – 14 dagen, afhankelijk van hoe snel jij al je teksten en foto’s aanlevert. Na het aanleveren hebben wij 3 dagen nodig om een eerste versie te laten zien. Hier mag je een keer op schieten voordat wij de definitieve versie online zetten. Uiteraard kan je daarna zelf nog alle teksten en foto’s gemakkelijk aanpassen.

7. Kan ik ook een huisstijl of logo laten maken?

Jazeker, mocht je nog geen logo of huisstijl hebben dan kunnen wij deze ontwikkelen. Je betaalt hiervoor een eenmalige vergoeding, afhankelijk van je wensen. Neem hiervoor altijd even contact met ons op.

8. Ik wil graag een webshop

Ook dat is geen probleem. Een webshop is vaker maatwerk, hiervoor vragen wij je contact op te nemen. Uiteraard rekenen wij dan ook niet de hoofdprijs.

9. Hoe zit het met mobiel vriendelijkheid?

Alle websites die wij maken zijn mobiel en tablet vriendelijk. Ze schalen automatisch mee met elke schermgrootte.

10. Ik las iets over SEO doen jullie dat ook?

Jazeker, al onze websites worden zoekmachine vriendelijk ingericht. Zo zult u eerder op Google en andere zoekmachines gevonden worden.

Toch nog geen antwoord gevonden?

Neem gerust contact op
Wij beantwoorden graag al je vragen! Naar contact